logo_medela_color

Mleko mamy jest najlepsze dla optymalnego rozwoju dziecka. Doskonale wie o tym firma Medela, która propaguje karmienie piersią i wspiera karmiące matki. Firma postanowiła również wesprzeć kampanię Po prostu Położna.

Medela troszcząc się o zdrowie karmiącej mamy i jej dziecka oraz rozumiejąc korzyści płynące z karmienia naturalnego, proponuje skuteczne rozwiązania problemów laktacyjnych oraz mnóstwo praktycznych informacji na temat karmienia piersią.

Filozofia firmy Medela przede wszystkim skupia się na własnych badaniach. W wyniku wieloletnich badań firma stworzyła produkty wspomagające karmienie piersią, które pomagają rozwiązać nawet najtrudniejsze problemy związane z naturalnym karmieniem. W celu udoskonalania oraz dalszego rozwoju swoich produktów, firma współpracuje z czołowymi uniwersytetami, a w szczególności z zespołem z Uniwersytetu z Zachodniej Australii. To wszystko sprawia, że ich produkty nie tylko dobrze spełniają swoje funkcje, ale również wyróżniają się atrakcyjnym wyglądem, są pomysłowo zaprojektowane, a przy tym nie są skomplikowane w obsłudze. To połączenie praktycznych rozwiązań technologicznych z estetyką swoich produktów. Potwierdzeniem tego są międzynarodowe nagrody za innowacyjność, które zostały przyznane kilku produktom oferowanym przez firmę Medela.

Oprócz swoich produktów, firma dostarcza także wielu przydatnych informacji związanych z kamieniem piersią, które można znaleźć na stronie www.medelapolska.pl